Komplett hissleverantör

JURK HISS är en komplett hissleverantör av allt ni behöver för en väl fungerande hiss. Vår storlek och erfarenhet garanterar kundanpassade lösningar av högsta kvalitet. Vi arbetar med öppna styrsystem, är helt märkesoberoende och kan alla typer av hissar.

Vi servar, underhåller, reparerar, renoverar, bygger om, moderniserar och nyinstallerar hissar av marknadens alla modeller. Vi kan allt från beklädnad, elinstallationer och styrsystem till hisskorgar och kompletta installationer. Inget uppdrag är för stort för oss med vår långa erfarenhet, kompletta verkstad och reservdelslager.

 

Professionella hissmontörer och hisstekniker

Våra hissmontörer och hisstekniker har flera års erfarenhet och kunskap. Vi på Jurk utför arbete på alla moderna hissmodeller på den svenska marknaden. Vi tar vårt uppdrag som hissföretag på största allvar och ser alltid till att lämna våra kunder mer än nöjda. Det är en av anledningarna till att vi även ställer upp med en hissjour. På så sätt kan vi hjälpa dig precis när som helst. Söker du en hissleverantör som har allt du behöver? Tveka inte att höra av dig till oss på Jurk. Vi utför även hissbesiktning och många andra tjänster.

Reparerar och renoverar rulltrappor.

Läs mer

Servar, renoverar och installerar hissar.

Läs mer

Uppför moderna villor i nya attraktiva områden i Stockholmsområdet.

Läs mer

Levererar avancerade svets- och plåtarbeten i rostfritt, aluminium och titan.

Läs mer

Konstruerar, monterar och demonterar stål- och balkkonstruktioner.

Läs mer