Hissinstallation och hissbyte

Upplever du att er nuvarande hiss inte fungerar optimalt? Önskar du att den gick snabbare, hade vissa speciella funktioner eller helt enkelt kunde transportera mer människor eller material? Du kanske till och med misstänker att den inte riktigt är så säker som den borde vara? Hör av dig till oss direkt och byt hiss till en som passar just dina behov och krav. Genom att lyssna på dina önskemål och analysera både lokalen och förutsättningarna så kan vi ta fram en komplett hisslösning som är anpassad till just dig.

Vi på Jurk kan utföra hissinstallation utan problem. Våra hissar håller alltid hög kvalitet och vi är helt märkesoberoende, vilket innebär att vi kan anpassa oss helt efter vad situationen kräver. Vårt uppdrag är att se till att ni får en hisslösning som ni är mer än nöjda med. Sedan starten för mer än 40 år sedan har vi hela tiden utvecklats och breddat våra kompetensområden. Idag kan vi göra mer än bara bygga hiss, vi kan även underhålla och utföra service på marknadens alla modeller. Vi är experter inom stålmontage, svetsteknik och vi arbetar även med olika typer av transportmedel som exempelvis rulltrappor. Oavsett om ni är ett litet företag, en bostadsförening eller en stor koncern så ser vi alltid till att ge er personlig och snabb service genom hela projektet.

Låt våra professionella och erfarna hissmontörer och hisstekniker byta er hiss på ett snabbt och säkert sätt. Du kan enkelt ta kontakt med oss genom att antingen mejla eller ringa in till kontoret. Vi svarar mer än gärna på alla era frågor och funderingar. Inga hissar eller situationer är för svåra för oss, vi tar oss gärna an en utmaning. Vi kan även utföra regelbunden service och underhåll av hiss, något som alltid är bra eftersom det säkerställer att hissen fungerar perfekt under många år. Vi ser fram emot att få höra från er!

Reparerar och renoverar rulltrappor.

Läs mer

Servar, renoverar och installerar hissar.

Läs mer

Uppför moderna villor i nya attraktiva områden i Stockholmsområdet.

Läs mer

Levererar avancerade svets- och plåtarbeten i rostfritt, aluminium och titan.

Läs mer

Konstruerar, monterar och demonterar stål- och balkkonstruktioner.

Läs mer