Hissombyggnad och Hissmodernisering

Det finns flera anledningar till att utföra en hissombyggnad eller en hissmodernisering. Den främsta anledningen till att utföra dessa tjänster är för att säkerställa användarnas säkerhet. Att använda en modern hiss är naturligtvis mycket säkrare jämfört med att använda en äldre hiss. Det handlar inte bara om själva användandet. Moderna hissar är gjorda med bättre delar och med bättre produktionstekniker. Detta minskar risken för driftstopp och avbrott samt risken för att någon blir skadad under användandet av hissen.

Det kan även handla om en ren prestationsfråga. En snabbare och säkrare hiss som är utformad efter just de krav som ni ställt för att kunna använda hissen på ett bättre sätt kan snabbt leda till en märkbar effekt. Vi har över fyra decenniers erfarenhet av transportmedel och kan utan problem hjälpa er med en hissmodernisering.

Hiss har olika syften

En hiss kan ha väldigt olika krav beroende på vad hissen ska användas till. En hiss som används för att transportera material på en arbetsplats har helt andra säkerhetskrav och användningskrav jämfört med en hiss i en bostad. Vi på Jurk hjälper dig gärna med er modernisering eller ombyggnad av hiss oavsett vad hissen ska användas till. Genom att lyssna på era krav och önskemål samt utföra analyser av lokalens förutsättningar kan vi ta fram anpassade lösningar som passar er perfekt. Vi kan göra mer än bara modernisera eller bygga om era hissar. Genom oss på Jurk kan du även få regelbunden service och underhåll av hissarna. På så sätt säkerställer ni att hissen fungerar som den ska under lång tid.

Låt oss på Jurk ta hand om er modernisering eller ombyggnation av hiss. Från vårt kontor i Vallentuna kan vi ta oss till de flesta städer i Sverige. Ring, mejla eller gör ett besök till vårt kontor för att berätta mer om vad ni behöver. Våra hisskonsulter, tekniker och montörer är alltid redo att ta nya spännande uppdrag.

 

Reparerar och renoverar rulltrappor.

Läs mer

Servar, renoverar och installerar hissar.

Läs mer

Uppför moderna villor i nya attraktiva områden i Stockholmsområdet.

Läs mer

Levererar avancerade svets- och plåtarbeten i rostfritt, aluminium och titan.

Läs mer

Konstruerar, monterar och demonterar stål- och balkkonstruktioner.

Läs mer