Hissreparation och Hissrenovering

Det finns många anledningar till att utföra en reparation eller en renovering av en hiss. Det kan handla om att hissen använts regelbundet i flera år och på grund av detta fått förslitningar på vissa mekaniska delar, vilket innebär att de behöver bytas ut för att hissen ska kunna fortsätta användas på ett säkert sätt. Det kan även handla om att hissmodellen har många år på nacken och inte längre kan användas på ett sätt som tillfredsställer de högt uppställda kriterierna för användarnas säkerhet. I en del fall så handlar det även om att det behövs en nyare, modernare och mer passande hiss i byggnaden helt enkelt. Oavsett vad ni har för anledning så finns vi på Jurk redo att hjälpa er med hissrenovering och hissreparation. Vi har varit verksamma i mer än 40 år och har både erfarenheten och kompetensen för att hjälpa er med alla typer av renoveringsarbeten och reparationer.

Vi på Jurk har vår bas i Vallentuna men kan utan problem utföra arbeten i städer som ligger långt ifrån kontoret. Vi finns alltid tillgängliga för att prata med nya och gamla kunder. Har du funderingar eller frågor kring våra hissrenoveringar eller hissreparationer så kan du både mejla eller ringa. Vi svarar så fort vi har möjlighet. Att kunna arbeta med alla typer av hissmodeller är något vi är stolta över. Hör av dig till oss oavsett vilken hiss det är. Vi blir alltid glada över att få en utmaning, något som inte händer så ofta.

Genom oss på Jurk får du inte bara tillgång till erfarna hisstekniker med flera års erfarenhet och kompetens. Du får även tillgång till vårt stora reservdelslager, vår kompletta verkstad och våra duktiga hisskonsulter. Vi kan med andra ord inte bara hjälpa dig med reparationen och renoveringen utan även mycket mer än så. Eftersom vi erbjuder en helhetslösning när det kommer till transportmedel som hiss och rulltrappa så kan vi hjälpa dig att tänka utanför boxen. Det spelar ingen roll om ni är ett litet företag eller en enorm koncern, hos oss får ni alltid en snabb och personlig service genom hela processen. Hör av dig redan idag genom att antingen mejla eller ringa.

 

Reparerar och renoverar rulltrappor.

Läs mer

Servar, renoverar och installerar hissar.

Läs mer

Uppför moderna villor i nya attraktiva områden i Stockholmsområdet.

Läs mer

Levererar avancerade svets- och plåtarbeten i rostfritt, aluminium och titan.

Läs mer

Konstruerar, monterar och demonterar stål- och balkkonstruktioner.

Läs mer