Hisservice och Hissunderhåll

Även om en hiss känns som ett väldigt modernt transportmedel så finns det historiska belägg som visar att den allra första hissen sannolikt byggdes för flera hundra år sedan. Sedan dess har hissen utvecklats på många olika sätt. I dagens moderna tider finns det många typer av hissar och dessa fungerar på olika sätt. Det är exempelvis vanligt att använda en motvikt vid konstruktionen av en hiss eftersom hissen på så sätt får en hög lyftkraft med en liten energiförbrukning. De moderna hissarna byggs med tusentals delar som allesammans måste fungera perfekt för att kunna transportera människor, varor eller något annat på ett säkert och effektivt sätt. Vi på Jurk kan utan problem se till att era hissar hela tiden fungerar som de ska genom att utföra hisservice och hiss-underhåll.

Vi på Jurk är helt märkesoberoende, vilket innebär att vi kan utföra service och underhåll på alla typer av hissar och hissmodeller. Söker du hisservice i Stockholm så kan du med fördel ta kontakt med oss, antingen via mejl eller genom att ringa. Det spelar ingen roll vilken typ av hiss det handlar om. Vi klarar av alla typer av hissmodeller och vi tar oss gärna an en utmaning.

Vi vet att det när som helst kan dyka upp bekymmer och besvär, speciellt när det kommer till maskiner som ska utföra samma mekaniska rörelser dag ut och dag in. Att vara fast i en hiss eller dylikt är aldrig roligt. När du låter oss på Jurk ta hand om servicen för era hissar så kan ni få hjälp dygnet runt. Vi erbjuder jour samt både larm och nödfallstelefonilösningar. Vi försöker alltid vara proaktiva när vi arbetar och se till att minimera driftstopp och stopptid, även om det oundvikligen kommer att hända. När det väl behövs så finns vi alltid på plats så snabbt det bara är möjligt för att åtgärda alla små bekymmer och låta er återgå till vardagen.

Med mer än fyra decennier i branschen har vi mer än tillräckligt med erfarenhet för att kunna lösa allt som ställs i vår väg. Jurk är ett familjeföretag som för många år sedan grundades av Herbert Jurk. Sedan dess har vi utvecklats tillsammans med våra kunder och är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster inom flera områden. Vi utför inte bara service och underhåll på hissar utan även på rulltrappor och andra transportmedel och maskiner.

Reparerar och renoverar rulltrappor.

Läs mer

Servar, renoverar och installerar hissar.

Läs mer

Uppför moderna villor i nya attraktiva områden i Stockholmsområdet.

Läs mer

Levererar avancerade svets- och plåtarbeten i rostfritt, aluminium och titan.

Läs mer

Konstruerar, monterar och demonterar stål- och balkkonstruktioner.

Läs mer