Vi söker nya medarbetare

Jurkbolagen är ett familjeföretag som har sitt ursprung inom renovering och reparationer av rulltrappor sedan mer än 40 år. Verksamheten växer kontinuerligt med god lönsamhet och numera opererar vi även inom avancerad svetsteknik, bostadsproduktion och stålmontage m.m.

Hela koncernen har i dagsläget ca 90 anställda och vår verksamhet utgår från Vallentuna strax norr om Stockholm. Personalen är en mix av unga och rutinerade med unik kompetens och mycket lång erfarenhet. Är du vår nästa stjärna?

 

Lediga jobb just nu:

JURK Service AB söker en produktionsadministratör

Produktion – Vallentuna

 

Jurk bygger på yrkeskunnande och professionalism

Jurk är en koncern med stort yrkeskunnande inom flera affärsområden. Företaget har sitt ursprung i reparation och renovering av rulltrappor sedan mer än 40 år. Med åren har verksamheten vuxit och utökats till att även omfatta svets- och plåtverkstad samt numera även stålmontage och byggverksamhet. Jurk äger även mark och kommersiella fastigheter
och hyr ut lokaler för kontor, verkstad och dagverksamhet.

Inom Jurk Service AB arbetar vi inom affärsområdena ”Rulltrappa” och ”Svetsteknik” och omsätter ca 120 Mkr årligen. Hos oss får du ett fritt och utvecklade jobb med möjlighet att testa dina idéer och hitta nya utmaningar, samtidigt som du kan vara trygg i din förvissning om att vi vet vad vi håller på med.

Vi är 90 anställda i koncernen och vi växer. Vill du vara med?

Ditt uppdrag
Du ansvarar för beredning, inköp och produktionsplanering för den tillverkning som sker i vår verkstad. Du deltar aktivt i internlogistiken och leder våra interna processer i det dagliga arbetet. Vi bygger nu upp ett nytt produktionssystem i vilket du är en nyckelperson. Du skapar helt enkelt förutsättningar för bästa möjliga leverans till våra kunder. Din placeringsort är i Vallentuna.

I rollen ingår bl.a. att med produktionssystemet Mapaz som stöd utföra: inköp, leveransbevakning, in-och utleveranser. Registrera artiklar och produktionsstrukturer, Registrera och bevaka kundorder. Registrera produktionsorder och följa ordern genom hela processen.

Din Profil
Vi söker vi dig med driv och engagemang. Du tycker om att planera, koordinera och följa upp. Du har erfarenhet av, och gillar, MPS-system. Du har tidigare jobbat några år inom produktion och logistik och känner att du vill utvecklas inom detta.

Du har lätt för att kommunicera på svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och tycker om att jobba. Erfarenhet av produktionssystemet Mapaz är meriterande.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag med alla förutsättningar att utvecklas vidare. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se.

Urval och intervjuer sker löpande dock vill vi ha din ansökan senast den 15/2 2018.

Reparerar och renoverar rulltrappor.

Läs mer

Servar, renoverar och installerar hissar.

Läs mer

Uppför moderna villor i nya attraktiva områden i Stockholmsområdet.

Läs mer

Levererar avancerade svets- och plåtarbeten i rostfritt, aluminium och titan.

Läs mer

Konstruerar, monterar och demonterar stål- och balkkonstruktioner.

Läs mer