Med expertis inom flertalet svetsmaterial

Vi jobbar med avancerad svetsning, smide och montering i:

Vi har även en modern verkstad för alla typer av plåt- och metallbearbetning. Vi har rätt produktionsmiljö för respektive valt material och separat tillverkning utifrån miljökrav.

Vi på Jurk kan hjälpa dig med din svetsning. Med en stor expertis och erfarenhet av svetsning inom industribranschen vet vi vad vi sysslar med. Vi kan göra ditt svetsarbete både effektivt och under noggrann säkerhet samtidigt som du får ett kvalitativt resultat. När det kommer till denna typ av arbete så jobbar vi med olika svetsmaterial, dessa inkluderar rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål. Med en stor expertis inom diverse svetsmaterial och med kompetent personal kan vi genomföra ditt arbete på rätt sätt. Vi ställer höga krav på både material, personal och säkerhet. Säkerhet är a och o när det handlar om svetsning, vilket är viktigt för att förebygga skador både under processen och för slutresultatet. Vi arbetar alltid med svetsmaterial av högsta kvalitet och gör kontinuerliga mätningar och säkerhetskontroller för att försäkra oss och er om att alla säkerhetskrav möts. Det är viktigt för oss att leverera både säkra och kostnadseffektiva lösningar som kunden blir nöjd med.

Låt oss hjälpa dig med dina svetsmaterial

Vi på Jurk är certifierade enligt ISO EN 3834 och tillhandahåller en stor och kompetent personalstyrka som gör jobbet rakt igenom kvalitativt, noggrant och säkert. Alla våra svetsare har godkända svetsarprövningar, är certifierade och godkända inom heta arbeten, är utbildade och arbetar med TIG, MIG/MAG samt MMA, och är diplomerade med IW samt IWS kompetens. Oavsett om du arbetar med svetsmaterial såsom rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål eller corténstål kan vi genomföra ditt arbete grundligt och leverera ett bra resultat. Heta arbeten kräver mycket kunskap och regler, och då är det viktigt att ta hjälp av ett svetsföretag som är certifierat och vet vilka åtgärder som skall tas. Har du ett arbete som kräver svetsmaterial är du välkommen att ta kontakt med oss. Oavsett om du har några frågor kring ämnet eller vill ha en offert.

Reparerar och renoverar rulltrappor.

Läs mer

Uppför moderna villor i nya attraktiva områden i Stockholmsområdet.

Läs mer

Levererar avancerade svets- och plåtarbeten i rostfritt, aluminium och titan.

Läs mer

Konstruerar, monterar och demonterar stål- och balkkonstruktioner.

Läs mer