Din rulltrappslösning

I över 40 år har vi på JURK reparerat och renoverat rulltrappor. Idag omfattar verksamheten även svetsteknik och stålmontage.

Ikon av en rulltrappa med vita linjer.

Rulltrappa   Renovering

Ring oss 08-121 345 01

Renovering av rulltrappor

JURK RULLTRAPPA är sedan länge etablerad marknadsledare då det handlar om renovering av rulltrappor till en bred kundbas bestående av butiker, gallerier och kollektivtrafik.

Renovering innebär att vi i förebyggande syfte byter gamla och slitna delar innan de går sönder. Därmed kan man planera arbetet och i förväg tillverka eller beställa de delar som behöver bytas.

En rulltrappsrenovering kan pågå i allt från en vecka till flera månader. Ålder och typ av rulltrappa tillsammans med omfattningen av renoveringen är avgörande faktorer som påverkar tidsåtgången. En vanlig renovering kan innebära byte av samtliga steg, utbyte av stegkedjor, renovering av växlar och motorer bland mycket annat.

En rulltrappa i orange mijlö.

”Vår långa erfarenhet, stora lager av reservdelar och inte minst våra hängivna montörer har gett oss en särställning på marknaden som vi är mycket stolta över.”

- Fredrik Lingvall, Arbetsledare

Kontakt  

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.