Din rulltrappslösning

I över 40 år har vi på JURK reparerat och renoverat rulltrappor. Idag omfattar verksamheten även svetsteknik och stålmontage.

Vita linjer av en svetsarhjälm.

Svetsteknik

Svetsning, bearbetning och montering av titan- duplex- rostfritt- aluminium och stål. Ring oss: 08-121 345 03

En avdelare med svarta linjer och en vektorbild av en vit lyftkran.

Om JURK Svetsteknik

Svetsteknik hos oss

Som svetsföretag arbetar vi med all typ av avancerad svetsning där det ställs högre krav. Vi arbetar med både bearbetning, montering och svetsning till professionella beställare. vi riktar in oss på företag inom framförallt flygindustrin, läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, storkök, sjukhus, värmeverk. Med svetsning i fokus är vi väl medvetna om att varje bransch ser olika ut och därefter också har olika krav på hur arbetet ska utföras. Vi som svetsföretag har höga säkerhets- och spårbarhetskrav. Jurk Svetsteknik är certifierad enligt ISO EN 3834–2. 

Gruppbild på Svetsteknik-avdelning.

Våra svetsare

Ta hjälp av en riktigt duktig svetsare

Det bästa med att ta hjälp av en väletablerad svetsverkstad är att arbetet blir noga genomfört av kompetent personal och sker under säkerhet. Vi på Jurk arbetar med svetsning, bearbetning och montering i framförallt materialen titan- duplex- rostfritt- aluminium och stål och har även en mekanisk verkstad för alla typer av plåt- och metallbearbetning. Vi erbjuder kompetent personal inom både bearbetning, svets och montage för att kunna hjälpa ditt företag oavsett behov. Ta hjälp av oss vid nästa projekt eller reparation för att få ett högkvalitativt utfört arbete. Vi är specialiserade på industribranschen och ställer gärna upp med att hjälpa er fram till ett lyckat resultat.

En man svetsar, blått sken.
Bronssupporter Bris.

JURK Svetsteknik sponsrar BRIS arbete för utsatta barn.

Instagram

Följ JURK Svetsteknik

Här laddas vårt Instagram flöde in.

Kontakt  

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.