Din rulltrappslösning

I över 40 år har vi på JURK reparerat och renoverat rulltrappor. Idag omfattar verksamheten även svetsteknik och stålmontage.

Ikon av en rulltrappa med vita linjer.

Rulltrappa

Sedan mer än 40 år reparerar, underhåller och renoverar vi rulltrappor av alla marknadens modeller. Ring oss 08-121 345 01

En avdelare med svarta linjer och en vektorbild av en vit lyftkran.
En tom rulltrappa i blått ljus.

Om JURK Rulltrappor

Marknadsledare på renovering av rulltrappor

JURK RULLTRAPPA reparerar och renoverar rulltrappor av alla marknadens modeller sedan mer än 40 år. Med lång erfarenhet, en välutrustad verkstad och omfattande reservdelslager erbjuder vi full service inom rulltrappor.

Vi löser allt som har med rulltrappor att göra; vi kan allt från renovering och utbyte av stegkedjor, motorer och växlar till beklädnad, elinstallationer och handledare. Om vi inte har det du söker på lager, tillverkar vi de delar du behöver. Inget uppdrag är för stort för oss med erfaren personal, komplett verkstad och reservdelslager.

Nu är vi i behov av fler duktiga hantverkare och montörer. Hör av dig till oss via mejl eller telefon så bokar vi upp ett möte.

Bronssupporter Bris.

JURK Rulltrappa sponsrar BRIS arbete för utsatta barn.

TransQ.

JURK Rulltrappa är certifierade av TransQ.

Instagram

Följ JURK Rulltrappa

Här laddas vårt Instagram flöde in.

Kontakt  

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.